jahaja..

Kändes som att det var dags för en uppdatering här..

Sen sist har det inte hänt så överdrivet mycket. Har väl egentligen bara börjat jobba med mina nyårslöften till mig själv lite. Att rensa ut människor från mitt liv som jag inte tycker om, och som får mig att må dåligt är nog bland det bästa jag gjort. Finns några kvar som ska få lite väl valda ord. Men det sker när det sker, vill göra det "face 2 face".

Och ja, nya arbetstider nästa vecka.. Ska bli skönt. 06.00-15.00 goes 06.45-16.00 samt slutar tidigare på fredagar!




Ett litet citat, från en låt som är bra och som är brutalt sant: "I miss the person that you were, but I don't miss you.."

Whiiie

Vilken bra dag det har varit idag!

Först, så slapp jag jobba övertid. Vilket var grymt, med tanke på huvudvärken jag hade. Sen så hade jag sällskap utav T:sons lillesyrra sista halvtimmen, till Råååågers stora förföran.. Splendid! Han ska få igen för alla djävla gummisnoddar och skit imorgon!!!

Sen, på vägen hem så är det LJUST ute.. Så förbannat skönt att slippa ta sig fram i mörker för en gångs skull.
Stannar på Apoteket och köper helosan, hos Lisa och bokar klipptid och på en kiosk för att hämta ut mitt paket med böcker och grejs i.. JESS! Änltigen har jag fått hem lite underhållning..

Sen när jag öppnar dörren hemma, så ligger det där.. Det lilla obetydliga, vita, vadderade kuvertet med min alldeles egna töjspiral. Nästan så jag blev tårögd.. Imorgon sätter vi igång med töjandet, äntligen! 4 mm --> 12 mm, hell yeah baby!

Lyckades även fixa stoppet i avloppet. Hittade lite allt möjligt där i. Krossat glas, ett gäng hårnålar, massor med hår och naglar.. Känns som att tidigare boende "glömde" tömma den innan utflytt.

Nä, nu ska jag käka lite, hata fruntimmer och kanske ta och lägga mig också.. TJINGELING!

Vuxenlivet, here I come..

Var några stycken som var på mig angående det jag skrev i mitt förra inlägg. Och mitt svar är: känner ni igen er, känner ni att ni är såna människor, TA ÅT ER!


Och så till det vuxna. Jag har nämligen fått tillbaka jobbet tillfälligt (månaden ut) vilket är rätt så skönt. Och så har jag gått och köpt mig en Volvo! :P

En vecka in på det nya året

Så, då har det gått en vecka på det nya året då. Kan väl inte säga att den varit speciellt händelserik bortsett från att jag var på synundersökning på gamla jobbet samt skrev in mig på arbetsförmedlingen idag.
Och dem på arbetsförmedlingen sa väl, om man läste mellan raderna; "det finns inga jobb, börja plugga eller gå på bidrag".. Jippie..




Visst är det kul att det finns så många kristdemokrater i samhället? Nu kanske du undrar varför jag drar upp det.. Ok, det är inte kristdemorkterna i sig jag syftar på. Utan svaga, inskränkta människor som ser allt på "sitt" sätt och inte är öppna för andra människors verkligheter. Såna som tycker saker ska vara på ett visst sätt av tradition, snarare än att det är för allas bästa. Hoppas ni som är såna går en plågsam jävla död till mötes! =)



Och ja, idag blev jag "vuxen" också. Fick mitt första nummer av en riktig dagstidning i brevlådan. Fast ja, jag läste den ju inte förrän i eftermiddags då.. Men vafan, SvD är ju trots allt SvD och en jävla massa vuxenpoäng till mig!









Ps. Sandra är en kul filur ;P

Välkommen 2009!

Då var det ett nytt år igen, och vilket år.. Rivstartar direkt med att fylla 22!!!!!!

Nyårs-fest igår då.. Långt ifrån den bästa jag varit på, men samtidtigt väldigt mycket bättre än den sämsta.
Känns lite som att alla fester nu för tiden är så.. Lite halvbra bara liksom.
Som vanligt fanns det ju folk som inte insåg sina begränsningar, såna som inte kunde skilja på rätt och fel (både juridiskt och moraliskt) och såna som bara gjorde bort sig så jävla hårt.. Det festliga är väl att vi lever i Sverige, ett "frit land" där man "får" göra fel. Hoppas bara ingen förväntar sig att man kommer så på dem med samma ögon igen bara!

Nej, vi får väl helt enkelt hoppas att nyårsafton var ett avslut på ett år som varit rätt kasst och att 2009 blir så jävla mycket bättre!

Lite saker som ska ske under 2009:
* Sluta feströka
* Sluta umgås med människor som får mig att må dåligt
* Skaffa nytt jobb
* Flytta från Västerås förhoppningsvis

RSS 2.0