Sommar!

Woho.. Äntligen sommar! Så grymt skönt ute det är nu. Och i typ en vecka till.. Sen kommer man tröttna på det, önska att det blev lite svalare så man kan sova ordentligt och slippa jobba i den eviga värmen. Men men..

Känns som det är dags att gå vidare nu.. Med allt.. Orkar inte med alla ursäkter längre..

cp-dator!

Fyfan vad jag är sjukt trött på icas jävla data-system nu.. Ska byta lösenord, men det går inte.. Efter tre försök lyckas jag spärra min användare. Lyckas få tag på en "chef" precis innan han gick hem. Han fixar nytt. Allt är frid och fröjd tror jag och beger mig för att stämpla ut. Går det då? NEJ!!! Lyckas spärra den förbannade skiten igen! BLÄ! Så nu måste jag ta tag i det strax innan klockan sex på måndag morgon. Jippie...




Är så jävla trött på det här nu. Tänker på dig hela tiden.. Även när jag sover. Snälla, kan inte någon bara döda mig?

äntligen hemma

Usch vad det går segt på jobbet. Och illa gör man sig också.. Riktigt skönt att äntligen vara hemma igen. Även om det inte är så mycket att komma hem till så slipper man ju göra illa sig.. Tankarna finns dock..

Enda roliga idag hände faktiskt nyss. När jag gick från bilen till porten så cyklade bög-Stig och italienska-Berit förbi. Och smågnabbade. Stig hade hjälm och lyset tänt, det hade inte Berit. Undra vem som är mannen i deras förhållande?
Lustigaste var sen att Stig hoppade av cykeln och ställde sig och pissa precis vid E18.. You go girl!

så seg.......

Blä.. Ännu en natt utan någon sömn alls i stort sätt. Lyckades slockna vid halv sju.. Eller ja, efter halv sju.. Det var sista gången jag kollade på klockan i alla fall. Orkar verkligen inte gå till jobbet.. Men jag måste.. Kommer säkert somna ståendes..


Orkar inte tänka mer... Vill inte.......


Next time I won’t suffer this kind of pain
Own my mistakes
Not just pass off all the blame
If you were here
We could figure this out

Then I wouldn’t be bitter
I’d just be better now

........................

Hur kunde du? Hur fan kunde du?
Jag fattar ingenting.. Inget alls.. Jag har kräkts på grund av dig! Varför?
Hoppas du är stolt över dig själv nu............

Gessle?

Det är över nuuu... Men jag kommer ihåg en helt annan tid, den över nuuuu... Du må hata Gessle, men så ligger det i alla fall till.

Synd att det skulle bli så. Dock var valet ditt...





Btw, jag har inte rakat av mig håret!

taskigt med uppdateringar

.. Jag vet! Men nu kommer en i alla fall..

Sista lediga veckan har gått och det är nu söndag igen. Och regnet det bara öser ner.. Kul, känns mer som kallt höstväder än sommar som det tydligen ska vara enligt almanackan.

Veckan som gått har jag däremot inte gjort så mycket. Mest tagit det lugnt och festat lite på grund av vädret. Ska be att få tacka alla som valde att förgylla den. Carro, Ella, Marcus och så vidare (på tok för slö för att skriva allas namn!)..
Höjdpunkten var ju klart Johans student, även om jag inte kunde vara på plats vid utspringet och kortegen. Var ju dock på mottagningen och åt gratismat och drack lite skumpa. Passade även på att ge Johan Elivs the King-vinet från bolaget. En rockig grabb behöver ju en rockig present!

Helgen har mest bara varit seg och blöt. Hela lördagen låg jag bakis tills Marcus dök upp vid 22-tiden och tvingade mig att dricka ännu mer. Söndagen var dock bättre, dock lika seg. Och så vaknade jag inte förrän vid lunch heller. Jag som alltid är uppe och springer senast kl 10...

Nej, ska ta och koka mig lite spaghetti nu. På återseende!







Raindrops keep falling on my head!

summering av helgen

Måste väl erkänna direkt att helgen började ganska så dåligt. Kasst väder med regn, blåst och kyla satte ribban liksom.

Fredagskvällen blev en katastrof. Förstår inte varför jag alltid försöker se det bästa i människor som gång på gång bevisar motsatsen. Nu är det i alla fall över. Kan aldrig någonsin acceptera ett sådant beteende, oavsett vem det gäller. Personen visade verkligen att den behöver proffisionell hjälp, någon att prata med och eventeullt starka mediciner. Sorgligt..

Lördagen blev klart bättre. Var hemma hos familjen Klovland-Klovland fd. Güssow och lekte lekar. Med vinst i 4 grenar av 5 möjliga, och en sistaplacering så blev det delad förstaplats för vårt lag (Sverige). Förlorarna (Norge och Finland) bestämde att som utslagstävling så skulle vi lag-shotta. Tyskarna som bestod av ett gäng avdankade alkisar slog till med full kraft och spöade oss. Mycket tacke vare att mina lagkamrater hade en tendes att få upp det som skulle ner..
Kvällen avslutades med fotboll. På tv. Hade lika gärna kunnat virka eller nå. Kass match, ett mål som nästan kan klassas som självmål och fortsatt dåligt väder..

Söndagen blev riktigt lång och seg, och spenderades nästan uteslutande i soffan. Mängden mat och mängden alkohol från lördagen gjorde sig lätt påmind.

Nu är jag dessutom inne på min sista semestervecka, hur ska det här gå? Tyck synd om mig!
Hejsvej..

blä

Jag tycker inte om Sandå (fd. Kumlins). Hela min balkong ser ut som resterna efter en majbrasa efter dem blästrat rent taket. Lagom skoj med tanke på allt arbete jag la ner på den förra veckan..

Men men, nu ska jag dricka skumpa för att lugna nerverna. Ciao..

mums

Hemmagjord jordnötssås är mycket bättre än skräpet man kan köpa i affärn!!!

Och korvstroganoff är också mycket mumsigt..




Någon som har recept på en bra curry-majonäs? Ni vet sån som brukar ligga på mackor..
Skriv en kommentar här i så fall!

Migrän!!!

Vilken dag..

Blir väckt klockan åtta av morsan, farsan är på väg över och ska hjälpa mig silikona en grej. "jaha" tänker jag, fanskapet skulle ju komma vid tio. Fem timmars sömn, tack och bock!
Aja, vi fixar det som ska silokonas och sticker sen och hämtar husbilen. Sen tillbaka till Hälla för att beställa tid på Hyundai åt honom. In en sväng på mekonomen. Visar sig att det skulle bara dyrare att köpa en originalblinkers till bilen än en snyggare och bättre stylingblinkers. Vilken värld vi lever i...... Käkar på "huttan" och smiter sen in på ikea och köper två hyllor.

När jag kommer hem så slår den där smygande huvudvärken jag haft hela dagen om till migrän med full kraft och jag blir sängliggande mellan fyra och åtta.. LAGOM SKOJ!

Hejdå..

RSS 2.0