uppdate!

Tisdag idag, fan vad najs!!!

Finns inte så mycket att säga om vad som hänt sen sist. Typ..

Marcus ragg och hennes polare var här och hälsade på förra helgen. Var rätt skoj att se två skrytiga stockholmare in action. Dock så blev det inte så mycket toksupa som dem sa att det skulle bli. Intressant natt med många skratt blev det iaf. För att inte tala om söndagsmorgonen i duschen som pricken över i:t (intärnt som fan!)..

Gjorde typ absolut ingenting förra veckan. Eller ok, jag tränade en dag.. Men det var fan allt. Fyfan vad miserabel jag är ibland!

I fredags var jag och Mac-a-snack ut på el Konrado en sväng. Gråtfärdigt nyktra var vi också. Slutsats? Krogen är till för fulla människor. Det luktar konstigt när man är nykter, det händer underliga saker, och Marcus vågar inte ta chansen när den kommer!

Lördag/söndag var riktiga dö-nickedagar det med. Kände ingen motivation att ens röra mig typ!

Igår måndag, då så kom SW på besök. Det var skoj! Kollade på en skitrolig b-komedi, drack varm choklad, drack portello och åt godis. Dock inte så mycket, för vi båda bantar!!! Natten blev lång, riktigt lång.. Vill ni veta varför så får ni fråga SW, allt är hennes fel!!!
Idag sen så drog vi ut till mina föräldrar och dumpade en slagborr. Farsan höll på att elda upp sin, så vad gör man inte för att vara snäll? SW fick träffa Zorro och blev K-Ä-R!!! Fast visst, han är ganska så söt för att vara världens i särklass slöaste hund!
Drog vidare ner på stan, käkade flajd lajs på TFFTA (Thai Fast Food Take Away) och vandrade omkring i stan ett tag. Betalade sen hutlösa 18 kr för 62 minuters parkering och åkte hem. Sen skjutsade jag henne till tåget!
En rolig sak vi kom fram till är att man kan prestera mycket på 10 minuter bara motivationen finns där, pressen och ett tåg som garanterat inte väntar!

Nu ska surfa lite på internet och sen ska jag faktiskt kvittera ut nyckeln till relaxen i källarn. Solariumbränna - here we go!

Pözz

en kopp urin?

Haha, känns knappt som att veckan hann börja innan den redan börjar ta slut. Intressant hur fort tiden går när man aktiverar sig istället för att sitta hemma och ruttna! :)

Igår så gjorde jag också något Maria lärt mig, jag åt quorn! Ja, ni läste rätt. Jag Joakim Andersson, köttätarnas köttätare, åt en helvegitarisk middag! Dock så är ju inte fantasin så överdriven vad gäller kanin-käk, så jag slängde ihop en wok med lite färska grönsaker och nudlar till. Tips till alla som käkar quorn, stek skiten i riktigt med jordnötsolja, ha på röd chili, spiskummin, korriander och lite muskot. Var nästan som en munorgasm då!

Idag så började dagen med att klockan ringde 06.20. Fast jag klev inte upp då.. Låg kvar i sängen fram till kl 8, smsandes med Sofia. Tog sen en dusch och drog ner till Previa.
Kommer in på Previa, en kvart tidig, och slår mig ner i väntrummet. Hinner knappt sätta mig innan en sköterska kommer fram och frågar om jag är från ICA? Självklart är jag ju det och jag leds in i ett rum alldels bredvid. Inne i rummet visar hon en plomberad påse innehållandes två provrör, en kopp och en termometer. Hon förklarar att hon ska droppa blå färg i toaletten och att handfatet är avstängt, hon berättar också att urinet måste hålla en viss temperatur. Efter informationen ombeds jag att tömma mina fickor innan hon utför en lättare muddring. Vi går in på toaletten och hon droppar i färgen och går därifrån. Ensam tillslut.. Knäpper upp byxorna och försöker pinka i koppen. Inget händer.. Står där länge och väl. Fortfarande ingenting.. "Vafan, inte shybladder nu.." tänker jag. Efter 10 minuter lyckas jag äntligen fylla koppen till markeringen. Tittar på den där termometern som sitter på.. "33 grader är lägasta godkända" sa hon. Mitt visar på 34. "Jävla flyt man har.." tänker jag. Lämnar koppen till sköterskan, skriver på en massa jävla papper och går sen därifrån,

Efter lunch drog jag och Gustav till Björnön. Vi passade på att gå 5 km-spåret, vilket kändes som 8 km längre än 2 x 2,5 km!!! Halt och jävligt var det också.. Så imorgon blir det nog bara en morgonpromenad här i civilisationen! :P

Käkade middag med mina föräldrar nu ikväll också, så imorgon blir det ingen extra banan till shaken. Eller så går jag i 2 timmar istället för en.. Får se vad det blir av det hela.

Kjamizzaj!

världens längsta onsdag?

Idag måste varit mitt livs längsta onsdag någonsin. Så jävla jobbig dag..

Allt började strax efter klockan 8 i morse när jag lämnade in bilen. Till att börja med så hade dem ingen lånebil inne, så jag kunde inte ta mig därifrån hur som helst. Sen ville dem ha bilen till klockan 16 också. Många timmar..

Knallade bort till mormor och morfar som kom hem från Thailand igår. Efter att ha varit där i mindre än 5 sekunder får jag veta att gammelmormor blivit riktigt virrig senaste tiden och att hon senast i natt var ute och irrade omkring, ringde på dörrar och pratade osammanhängande. Så långt ifrån kul det bara kan bli..
Åkte dit runt 10 och när hon öppnar dörren så känner hon knappt igen oss först. Uppträdde förvirrat. Pratade om saker som ofta inte hade verklighetsförankring.
Var riktigt jobbigt att sitta där och hålla med henne, svara på frågor och låtsas som att ingenting hade hänt.
Orkade tillslut inte mer, så jag gick ett varv i huset istället. Sakta men säkert rörde jag mig närmare gammelmorfars kontor. Rummet som verkligen personifierade honom. Har inte varit där sen begravningen 2006, så när jag gick in där och såg alla bilder kunde jag inte hålla tillbaka tårarna längre. Efter att ha torkat tårarna så kände jag mig bara så tom. Vill inte vara med om att gammelmormor ska bli så dålig som gammelmorfar var sista året. Tyvärr så börjar det bli så. Han var tack och lov inte så förvirrad, men sen så var det ju också han som dog först och lämnade henne ensam efter ett förhållande på 70 år..

Lyckades dock denna krafttömning ta mig till Emausskolan och innebandyn. Var ganska så skönt att få springa av sig lite, men nu när man kommit hem igen så kommer alla tankar tillbaka. Tankarna på det som hänt den gångna veckan, tankarna på gammelmorfar, tankarna om hur misslyckad man är och så vidare.. Nu ska jag nog försöka äta nåt, har ju trots allt drogtest imorgon och ska försöka vara något så när pigg tills dess..

Ha det bra!

viktiga veckan..

Äntligen tisdagkväll.. Så skönt att dagarna går någorlunda snabbt igen!

Har hänt en hel del sen jag skrev sist. Bland annat så har jag fått prata ut om det som hände i slutet på förra veckan. Vilket känns riktigt skönt. Fick svar på några frågor, så tankarna i hjärnan har lugnat ner sig litegranna.

I lördags gick jag och min kära granne Pia till Bill o Bob åter igen. Var inte alls en lika kul kväll som den kvällen innan, men fortfarande trevligt. Träffade Sabina igen, och så kom Marcus dit lite senare.
Söndagen sen var dock en riktig deppdag, men den blev bättre efter promenaden med Sabina på Björnön och chansen att få prata ut lite med.. ja, "hon"..

Igår så drog jag och Marcus till Stockholm och shoppade lite också. Grymt att komma iväg så man slapp sitta hemma och ruttna i vanlig ordning. Köpte vårjacka, en tröja, en skjorta, en tischa och två par kalsonger. Inte illa va? Hela trippen med resa, mat och shopping gick på under 2000 kr!
Passade samtidigt på att träffa Marcus "Gotlands-ragg" med vänner, och mitt ex. Var ganska så skönt att träffa exet faktiskt. Var första gången sen det tog slut, och det var inte allt för mycket sura miner. Vem vet, kanske blir man vänner i framtiden?
När jag kom hem sen så stötte jag på en full och otrevlig gammal gubbe i trapphuset. Vet inte ens om han bor här eller om han bara råkade befinna sig där just då, men han kan tacka sin skapare att hissdörren hann låsas innan jag kopplade vad han gormade om. Träffar jag på fanskapet igen så åker han på en riktig omgång!

Idag så drog jag, Pia, Marcus och Johan till APP och käkade. Lite udda med pizza, pasta och asiatisk buffém men nog slank det ner allt! Bokade även tid för byte av vindrutan på bilen, shoppade lite prylar på IKEA och handlade mat.
VId femtiden sen så drog jag och Marucs ner på stan. Jag köpte bantningspulver och supertighta jeans. Har ju ingen anledning att inte gå ner i vikt längre, så varför inte satsa hårt redan från början?
Marcus fick även sitt bankomatkort uppätet av bankomaten när han skulle reglera sin skuld till mig. Hmm, undra hur stor hans skuld till banken är egentligen?!?

Imorgon så är det bandy på kvällen. Ska bli skönt att lira igen. Första gången på två veckor. Ska även lämna in bilen på Bäckby nån gång mellan 7-8.30.. Inte ens när man är arbetslös får man sova......
Ska även försöka hinna med en långpromenad också!

Annat viktigt denna vecka är drogtestet på torsdag och "fönvågningen" på lördag hos Linda. Hoppas hon klarar gesällprovet på första försöket, vill verkligen inte ha den här frisyren längre!




En låt: Kurt Nilsen - On My Mind

Yake a look at yourself 
You give me goosebumps down my spine
I cannot focuse what's important
Because of you

And when you smile to me
Well I cannot breathe
I end up laughing with you
Not knowing what the joke was about, yea

You're on my mind
You're on my mind
You're on my mind all the time

You're on my mind
You're on my mind
You're on my mind all the time

Have you ever considered
Not being so friendly to everyone
Just let go for a while
And when you try to be someone else
I end up laughing with you
Not knowing you all too good, oh well, but you're

On my mind
You're on my mind
You're on my mind all the time

You're on my mind
You're on my mind
You're on my mind all the time

Tell me a story that I want to hear
Whisper in my ears
Some words for many years

On my mind, you're on my mind
You're on my mind all the time

On my mind, you're on my mind
you're on my mind all the time

Så det kan kännas ibland.....

O du innehållsrika fredag

Då var det lördag igen då. Ganska så skönt faktiskt, och inte alls "dagen efter"-känslan som annars gärna infinner sig när man vaknar.

Igår var, en av de mest innehållsrika dagarna på väldigt länge. Det började med att jag efter så gott som noll sömn åkte till jobbet för sista gången. Så på måndag slipper jag helt att kliva upp kvart i fem för att sedan åka bil i nästan en timme. Äntligen!
Väl på jobbet kanske jag inte var den gladaste människan i världen. Och det kanske inte var helt oväntat då torsdagskvällen/natten var bland det absolut värsta jag upplevt på över 2 år. Trots att det ändå var lite väntat att bubblan jag gått omkring i skulle spricka så var det så enormt mycket känslosammare än jag kunnat föreställa mig.
Har fortfarande inte smält det som hänt, men jag är verkligen inte det minsta arg på Maria. Det är inte hennes fel..

Runt nio igår förmiddags förändrades dock en hel del (inte allt). Då fick jag äntligen smset från ICA där jag blir kallad på drogtest hos Previa på torsdag, nästa vecka. Det innebär att jag fick jobbet på Hacksta! Känns otroligt skönt att få så nära till jobbet igen.
Dagen rullade på, och vi åt lunch på "Gåvans" för sista gången. Det var jag, Pernilla, Regge och Mattias. Känns ganska så sorgligt att inte träffa dem på måndag. Men nån gång kommer vi ses igen, det känner jag på mig!
Arbetsdagen tar så småningom slut, jag stämplar ut och ger stämpelkortet till Mange - FRIHET! Nu ska jag bara träna och ta hand om mig själv nästa vecka, bortsett från drogtestet och en väldigt osäker måndag med Maria.......

Framåt kvällen bestämmer sig Pelle och jag för att dra till "Boban" och snacka lite skit, spy galla över brudar och dricka oss berusade. Efter att ha varit så gott som ensamma där ganska länge så sitter det tillslut 7-8 pers runtom som vill prata med mig samtidigt.. Kändes lätt katastrofartat då alla kom i stort sätt samtidigt och inte alls tillhörde samma sällskap. Ledsen Sandra att jag inte pratade med dig, men du satt för långt bort och såg så butter ut! Några som jag däremot var väldigt glad över att jag träffade var Åsa, Stephanie och sen självklart Dick och Angelica. Dick var väldigt intressant och givande att prata med och Angelica.. Åh, Angelica är min baby, tycker om henne så mycket! Synd bara att vi knappt träffas längre.. Men nu ska det bli ändring på det. Lunch i veckan och så kanske vin + "bull shit" nån kväll framöver. Dick och Maria är väldigt bra vänner, därför det var det extra kul att träffa honom på Bill o Bob, om någon undrar.

När klockan tillslut slog 2 så var vi ju tyvärr tvugna att gå därifrån. Efter att ha kramats lite utanför, sagt åt folk att lägga till annat folk på "ansiktsboken" så drog jag och Pelle vidare till "BC". Väl där svalde vi varsin kebab (bortkastade pengar, ångest idag...) och åkte sedemera hem. Somnade ganska så omgående, vilket var skönt. Orkade inte tänka på det som hände i torsdags, blir bara ledsen när jag gör det..

Nu är det lördag och jag ska strax åka till min favorit gammel-mormor! Ok, jag erkänner.. Jag har bara en, men hon är ändå favoriten!

Ha en bättre dag..

fyfan..

det här är nog den värsta dagen på väldigt länge.. extremt länge.. har nog inte mått så piss sen 2007.. och allt på grund av en flicka.. snälla, snälla, snälla döda mig..

RSS 2.0