Proppis
Då var man hemma igen då. Var och åt lunch med mami. Blev varken kina eller schnitzel, men väl en bit fransyska med stekt potatis och whisky-sås på Jensens. Så ooooooootrooooooligt gott kött där. Perfekt tillagat som vanligt var det också.
Förstår inte ens varför dem frågar hur man vill ha sin köttbit. Hur kan man vilja ha den mer grillad än medium? En torr bit kött som fastnar i tänderna och knappt går att skära i, nej tack, blodigt och saftigt ska det vara!
Nu ska jag strax till Linda och bli "fönvågad", som vanligt. Bara drygt tre veckor kvar nu, 24:e maj har hon gesällen, sen är det äntligen över!

Ps. VÄSTERÅS ÄR FÖR LITET - JAG TROR JAG DÖR!
Förstår inte ens varför dem frågar hur man vill ha sin köttbit. Hur kan man vilja ha den mer grillad än medium? En torr bit kött som fastnar i tänderna och knappt går att skära i, nej tack, blodigt och saftigt ska det vara!
Nu ska jag strax till Linda och bli "fönvågad", som vanligt. Bara drygt tre veckor kvar nu, 24:e maj har hon gesällen, sen är det äntligen över!

Ps. VÄSTERÅS ÄR FÖR LITET - JAG TROR JAG DÖR!
Kommentarer
Postat av: nathalie
nääääe... dö inte!
Postat av: nathalie
SV: haha jadu.. det får jag nog ta och fråga min pappa först ;)
Trackback